VARAA PAIKKASI!

Kaikki menot on peruttu toistaiseksi.

 

 

Varaa paikkasi yhteydenottolomakkeella tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: info@jokeriposse.com

Kerro viestissäsi:

1. Mihin viikonloppuun haluat varata paikan

2. Etu- ja sukunimi

3. Sähköpostiosoite

4. Puhelinnumero

ILMOTTAUDU MUKAAN

VIIKONLOPPUKOHTAISET KUVAUKSET

Mökkiviikonloppu

 

Mökkiolympialaiset kuuluvat tärkeänä osana mökkiviikonloppuun! Mökkiolympialaiset ratkaistaan viidellä eri klassikkolajilla, jotka kisataan perjantain ja lauantain aikana. OIympialaisissa on yhteensä viisi lajia, joista voit päättää itse, mihin osallistut - osallistumatta jättäminen kuitenkin vähentää pistesaldoasi.

 

Mökillä kuuluu välttää tiukkoja aikatauluja, joten emme tunge aikataulua tukkoon. Sinulla on siis mahdollisuus nauttia viikonlopusta myös omalla tavallasi - voit lähteä esimerkiksi soutelemaan järvelle, metsälenkille, ottaa aurinkoa, uida tai loikoilla riippumatossa. Voit myös tutustua mökkikirjastoon, josta löytyy vanhoja aikakausilehtiä sekä kirjoja ja käytössä on myös runsaasti lauta- ja pihapelejä. Voitonnälkäisimmät voivat myös käyttää tilaisuuden hyväkseen ja treenata mökkiolympialaisten lajeja etukäteen!

Lavatanssiviikonloppu

Perjantaina saapuminen paikan päälle, yhteistä tutustumista, saunomista ja grillailua. Lauantai on tanssipäivä, joten laitamme aamusaunan kuumaksi, jonka jälkeen voi alkaa laittautumaan valmiiksi tansseihin ja treenaamaan askelia! Grilli käytetään myös kuumana, jottei tarvitse lähteä tanssaamaan nälkäisenä!

Syvälahden lavalle lähdetään sillä aikataululla, mikä jokaiselle itselleen sopii. Kyydit lavalle joko omalla autolla tai kimppataksilla (ei kuulu viikonlopun hintaan).  Liput tansseihin ostetaan itse pakan päältä.

Onnellisuusretriitti

Käsittelemme viikonlopun teemoja ohjattujen harjoitusten ja yhteisten keskusteluiden kautta.  Emme kuitenkaan täytä päiviä harjoituksilla. Suurin osa harjoituksista annetaan itsenäisesti työstettäväksi ja käymme niistä nousseita havaintoja myöhemmin yhdessä läpi keskustellen. Viikonlopuissa tarkoituksena on tarjota välineitä sinulle itsellesi jäsentää omia ajatuksiasi ja parhaassa tapauksessa löytää omia oivalluksia, ei niinkään tarjota valmiita ratkaisuja. Tärkeä osa viikonloppua on myös rentoutuminen yhdessä muiden samoista teemoista kiinnostuneiden ihmisten kanssa.

Kumppanuusvanhemmuus / Vaihtoehtoinen vanhemmuus- mökkiviikonloppu

Mikä olisi parempi tapa tutustua ja vaihtaa ajatuksia kumppanuusvanhemmuudesta, kun mökkiviikonloppu yhdessä! Mökkiaskareiden ohessa ja mökkiolympialaiset järjestämällä pääsee tutustumaan ihan uudella tavalla. Ensisijainen tarkoitus ei ole ”mätsätä” ihmisiä, mutta kuka tietää vaikka niinkin kävisi! Tarkoituksena olisi lähinnä, että pääsisi vaihtamaan ajatuksia (ja kenties kokemuksia?) muiden asiasta kiinnostuneiden kanssa samalla, kun vietetään kiva viikonloppu yhdessä - ja saadaan ehkä toisistamme uusia ystäviä!

Sateenkaari- viikonloput / Sinkkujen viikonloput

Ohjelma on täysin sama kuin mökkiviikonlopuissa. Ainoa ero on, että sinkkuviikonloppuihin osallistujiksi huolitaan vain sinkkuja ja sateenkaari- viikonloppuihin vain seksuaalivähemmistöihin kuuluvia. Viikonloppujen ideana on puhtaasti rentoutua porukalla, joita yhdistää joko sinkkuus tai sateenkaarielämä sekä tarjota mahdollisuus laajentaa omaa tuttavapiiriään!

Pikkujoulut landella

Pikkujouluviikonloppuun kuuluu kaikenlaista perinteistä pikkujouluaktiviteettia - joulupukki saattaa myös pistäytyä paikan päällä, mikäli kiireiltään ehtii! Laitamme saunan lämpiämään, piparit tarjolle, joululaulut soimaan sekä glögit kuumaksi! Jouluaiheinen aarteenmetsästys tehdään joukkoeissa. Ensimmäisenä aarteen löytävät saavat sen itselleen!

 

YHTENEN INFOPLÄJÄYS KAIKISTA VIIKONLOPUISTA!

Mikä olisi loistavampi tapa viettää viikonloppua, kun mökkireissu mielenkiintoisella porukalla! Nyt sinun ei tarvitse pitää myyntipuhetta kavereillesi, vaan riittää, että löydät itsestäsi tarpeeksi seikkailumieltä ja päätät lähteä mukaan! Koska Jokeripossen tapahtumat on tarkoitettu osallistuttavaksi soolona tai kaverin kanssa, tutustut todennäköisesti ihmisiin, joihin et olisi muuten ehkä ikinä törmännyt. Parhaassa tapauksessa sinulla on viikonlopun jälkeen kasa uusia kavereita!

 

Vaikka mökkikämppiksinä tulee tutuiksi nopeasti, on hommaa vauhdittamassa Jokeripossen mökkimestari, joka järjestää yhteistä ohjelmaa sekä auttaa asettumaan taloksi.

Osallistujien maksimimäärä on 12henkilöä per viikonloppu.

 

AIKATAULU

 

Saapuminen perjantaina klo 18:00-19:00 välillä. Sunnuntaina lähtö klo 15:00 mennessä.

 

Saapuessasi sinulle arvotaan oma sänkypaikka ja pääset heti purkamaan tavaroita ja asettumaan taloksi. Naiset ja miehet nukkuvat eri huoneissa. Kun kaikki ovat saapuneet, esittäydymme toisillemme lyhyesti mökkimestarin johdolla ja teemme yhteisen kierroksen tiloissa. Tämän jälkeen tyyli on vapaa ja voit osallistua niihin aktiviteetteihin, mihin haluat. Grillin ja saunan voi laittaa kuumaksi vaikka heti - ja aina kun siltä tuntuu.

PAIKKA

 

Viikonloppu järjestetään Etelä-Savossa Niskamäessä. Paikalle voit saapua omalla autolla tai julkisilla. Julkisilla saapuville tarjoamme kyydin Pieksämäen juna-asemalta saapumispäivänä klo 17:30 ja kyydin takaisin lähtöpäivänä klo 15:00 (lähtee tuolloin mökin pihasta). Tarkka osoite lähetetään osallistujille sähköpostitse saapumisohjeiden yhteydessä.

 

Käytössä on järven rannalla oleva saunamökki, vanha maalaistalo, vanhassa navetassa sijaitseva pihasauna sekä aitta. Majoittuminen tapahtuu maalaistalossa sekä saunamökissä. Pihalla tilaa on mielin määrin ja grillipaikkojakin useampi. Lähimmät naapurit ovat pellon toisella puolella.

 

Siivouksesta ei tarvitse huolehtia, sillä hinta sisältää perussiivouksen. Lähtiessäsi sinun tarvitsee siis vain kerätä omat tavarasi mukaan ja huolehtia, että roskat ovat roskiksessa ja käyttämäsi tiskit tiskattuna.

 

HUOM! Viikonloppu ei sisällä ruokailuja. Q&A- osiosta löydät tarkemmin kokkausmahdollisuuksista. Helpoimmalla pääset, kun valmistat ruuan grillissä/mikrossa/uunissa ja käytät talon tarjoamia kertisastioita.

 

Nukkumistiloissa hiljaisuus klo 23:00-09:00. Muissa tiloissa saa valvoa oman mielen mukaan.

 

HINTA & EHDOT

 

Ilmoitettu hinta sisältää alvin. Varaamalla hyväksyt varaus- ja peruutusehdot sekä kaupan ehdot.

 

Yleisimpiin kysymyksiin löydät vastaukset Q&A- osiosta. Lue ihmeessä blogi- osiosta myös ”pakkauslista mökille” ja ”mökkietiketti”!

 

Tervetuloa mukaan! :)

Meillä ei juuri nyt ole näyttää tuotteita.

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

© 2023 by Frais. Proudly created with Wix.com