• jokeriposse

MESTOJEN ESITTELY - MÖKKIVIIKONLOPPU

Päivitetty: helmi 19

Näillä pelipaikoilla pääset yhdistämään perinteistä mökkeilyä ja maalaisromanttista tunnelmaa! Käytössä on järven rannalla oleva rantamökki, vanha maalaistalo, pihasauna vanhassa navettarakennuksessa sekä aitta. Majoittuminen tapahtuu maalaistalossa sekä rantamökissä. Pihalla tilaa on mielin määrin kaikenlaisiin pihapeleihin ja grillipaikkojakin on useampi. Lähimmät naapurit ovat pellon toisella puolella, noin 300metrin päässä, joten täällä ei tarvitse huolehtia, että naapurit olisivat korvat höröllä aidan toisella puolen!


Maalaistalo ennen terassin valmistumista!


Maalaistalo on rakennettu noin 300vuotta sitten. Se on kuitenkin remontoitu ulkoa- sekä sisältä, minkä vuoksi talo näyttää ikäistään paljon nuoremmalta! Tupa henkii edelleen vahvasti vanhaa aikaa ja sisustus on mökkihenkinen! Sisällä on sähköt ja juokseva vesi sekä mukavankokoinen keittiö. Maalaistalossa on kaksi makuuhuonetta, joissa on kerrossänkyjä (toisessa 4hengelle ja toisessa 6hengelle). Tuvassa on myös kaksi nukkumapaikkaa. Kaikkien nukkumatilojen ikkunoissa on kaihtimet, rulla- tai pimennysverhot. Jokainen nukkumapaikka on yhdelle hengelle, eli kukaan ei nuku kenenkään vieressä. Talossa on myös lukittava pukuhuone, jossa voi vaihtaa vaatteet rauhassa. Talon edustalla on suuri, aurinkoinen terassi, joka toimii näppärästi kesäkeittiönä! Terassilla on ruokailuryhmä ja kaasugrilli.


Maalaistalon terassi alkuillasta.


Maalaistalon vieressä on aittarakennus, joka toimii tuvan lisäksi toisena ”olohuoneena”. Siellä voi valvoa ja jutella ilman kuiskimista, vaikka osa porukasta olisi ehtinyt mennä nukkumaan! Aitassa on mökkikirjasto, iso kasa lautapelejä, mankka, radio, jääkaappi, kahvinkeitin sekä mini keittiönurkkaus! Nukkumarakennusten ulko-ovet saa yöksi halutessaan lukkoon, vaikkakaan maalla se ei ole tapana.


Rantamökki ennen terassin valmistumista.


Maalaistalolta voi oikaista pellon poikki mökkirantaan, jossa on nuotiopaikka ja soutuvene. Matala ja hiekkapohjainen ranta on muutaman askeleen päässä rantamökistä, jonne majoittuu mukavasti kolme henkilöä. Mökin pihapiiri on valoisa ja nurmikkoinen sekä mökin edustalla on aurinkoinen terassi. Rantamökin puusaunaan vesi tulee järvestä sähköpumpulla, joten vettä ei tarvitse kantaa itse. Rantamökissä on pieni jääkaapillinen keittiönurkkaus, johon tulee kylmä juomavesi kaivosta. Mökissä on sähkövalo ja lämmitys sekä takka.


Maalaistalon huussi.


Maalaistalolla sekä rantamökillä huussit ovat erillisissä rakennuksissa. Koska kaivo saattaa tyhjentyä kesällä, maalaistalon vesivessa ja suihku eivät ole käytössä lukuunottamatta käsien- ja hampaidenpesua. Jos sinulla kuitenkin on jokin terveydellinen erityissyy (esim. tikit), ole etukäteen yhteydessä, niin järjestämme sinulle mahdollisuuden peseytyä kaivovedellä.


Katso lisää kuvia Jokeripossen instagramista!


Tarkempaa tietoa käytännön asioista (ruokailu, nukkumisjärjestelyt, saapuminen jne.) löydät ylänavigaation Q&A-kohdasta!


Tilat eivät valitettavasti sovellu liikuntarajoitteisille.


Tarkempi osoite lähetetään vain osallistujille! Tässä karkeita etäisyyksiä:

· Helsinkiin 280km

· Mikkeliin 80 km

· Jyväskylään/Kuopioon 95 km

· Varkauteen 45 km

111 katselukertaa
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

© 2023 by Frais. Proudly created with Wix.com