Yleisiä kysymyksiä

<p class="font_9">Miten ilmoittaudun jonoon?</p>


Jonoon voit ilmoittautua laittamalla meille viestiä, jossa ilmoitatat mihin menoon haluaisit osallistua, oman nimesi, puhelinnumerosi sekä spostiosoitteesi. Mikäli menoon vapautuu paikkoja, laitamme sinulle sähköpostia ja sinulla on kaksi vuorokautta (48tuntia) aikaa vahvistaa paikkasi, ennen kuin tarjoamme sitä seuraavana jonossa olevalle.
Miten saavun paikalle?


MÖKKIVIIKONLOPPU Paikan päälle pääsee omalla autolla, junalla tai bussilla. Lähin juna-asema on Pieksämäen asema, jonne useimmat bussitkin saapuvat. Paikka sijaitsee Niskamäen kylässä Etelä-Savossa. Tarkka osoite lähetetään osallistujille sähköpostitse. Onnibussi liikennöi Jyväskylän sekä Mikkelin rautatieasemille, joista voi vaihtaa kätevästi Pieksämäen junaan. Kummastakin suunnasta lipun hinnaksi tulee ykköseuroja ja matkaan ei mene kun puolisen tuntia. Jokeriposse tarjoaa juna-asemalta kyydin paikanpäälle saapumispäivänä klo 18:30. Junat sekä Jyväskylästä että Mikkelistä saapuvat sopivasti niin, että sinull jää vielä aikaa pyrähtää ruokakaupassakin. Asemalta parinsadan metrin päässä on Prisma, mistä voi käydä nappaamassa mökkieväät. Kivenheiton päästä löytyy myös Lidl ja Citymarket. Jokeriposse tarjoaa myös lähtöpäivänä kyydin takaisin Pieksämäen juna-asemalle klo 15:00 (lähtee tuolloin pihasta). ILTAMENOT Päivitetään myöhemmin.
Saanko ostaa lipun menoon, jossa ikäraja on minulle liian korkea?


Mikäli ikäsi heittää vuodella tai parilla, voit hyvin ostaa lipun haluamaasi menoon. Esimerkiksi jos viikonloppu on K35 ja ikää sinulla on 31vuotta. Jos ikäeroa on enemmän, voit kysyä meiltä mielipidettä. Ikärajat eivät ole ehdottomia, mutta niiden avulla pystymme kasaamaan sopivia porukoita. Kaikki Jokeripossen toiminta on kuitenkin tiukasti K18. Luonnollisesti tyttöjen menoihin miehillä ei ole asiaa. Samaten sinkkumenoihin ei ole asiaa varatuilla!
Miten ruokailuhommat?


MÖKKIVIIKONLOPPU Kuten mökkeilyyn kuuluu, jokainen huolehtii itse omat eväänsä. Käy siis ruokakaupassa ennen saapumistasi paikalle. Käytössä on jääkaappi- sekä pakastintilaa. Koska tilaa on rajallisesti, kylmätilat on varattu ainoastaan ruokien säilytykseen (juomille on omat viilennyssysteemit). Omat ruuat kannattaa merkitä. Ruokien valmistukseen on käytössä kaasugrilli- ja hiiligrilli, mikro, uuni ja hella. Varustuksessa on myös vedenkeitin, leivänpaahdin ja kahvinkeitin. Suosittelemme kokkaamaan mahdollisimman paljon grillillä tai ottamaan mukaan vähän valmistelua vaativia eväitä, sillä kokkauksesta syntyneet tiskit jäävät niitä käyttäneen tiskattaviksi. Talo tarjoaa kertakäyttöastioita, joten parhaassa tapauksessa voit välttyä kokonaan tiskaukselta! Päätalon kaivosta tuleva vesi on juomakelpoista. Talon puolesta käytössä on - kertakäyttöastiat - leivinpaperi, folio - kahvi & suodatinpussit - juomavesi - tee - suola - sokeri - perusmausteet ILTAMENOT Päivitetään myöhemmin.
Mitä minun tulee pakata mukaan?


MÖKKIVIIKONLOPPU Ehdottomasti muista seuraavat: - kuvallinen henkilöllisyystodistus!!! (PAKOLLINEN! Tarkastetaan saapuessasi!) - lakanat & pyyhe (ellet halua vuokrata) - sinulle tärkeät lääkkeet - viikonlopun ruuat - viikonlopun juomat - uikkarit (oltava sekasaunassa) - roimasti iloista mieltä Tarkemmat pakkausvinkit blogissa nimellä "pakkauslista mökille". Kehotamme jättämään arvokkaimmat helyt kotiin, sillä ne eivät ole mökkeillessä tarpeen. Läppärit ja tabletit ja muu tietotekniikka kannattaa myös jättää suosiolla kotiin ja keskittyä mökkeilyyn ja perinteisempään viihteeseen, kuten muiden seuraan, luonnossa oleiluun ja lautapeleihin. Kännykkä ja lompakko ovat ainoat arvotavarat mitä tarvitset mukaasi. ILTAMENOT Päivitetään myöhemmin.
Voinko saapua paikalle myöhässä tai lähteä ajoissa?


MÖKKIVIIKONLOPPU Voit saapua myöhässä, kunhan ilmoitat siitä meille, jotta saamme sisäänkirjauksen hoidettua. Myöhässä saapuessasi menetät tietenkin arvokasta aikaa perillä sekä alkututustumishulinat, mutta muuten se on täysin ok. Mikäli sinun tarvitsee lähteä muita aiemmin, sekin on mahdollista, kunhan sovit uloskirjautumisesta meidän kanssa ennen lähtöä. ILTAMENOT Päivitetään myöhemmin.
Millaiset nukkumisjärjestelyt ovat?


MÖKKIVIIKONLOPPU Maalaistalossa on kaksi makuuhuonetta ja tupa, joissa nukkumapaikkoja yhteensä 9 hengelle. Rantamökillä on nukkumapaikat kolmelle hengelle. Jaamme huoneet niin, että tytöt ja pojat nukkuvat eri huoneissa. Sänkypaikat arvotaan. Kaikki sänkypaikat on laskettu yksittäisille henkilöille, eli kukaan ei joudu nukkumaan kenenkään viereen. Mikäli sänkyjä jää vapaaksi, oman arvotun paikan voi vaihtaa halutessaan johonkin vapaaksi jääneistä. Mikäli porukka ei yhteistuumin muuta päätä, niin hiljaisuus on päätalolla ja rantamökillä klo 23:00-09:00. Tälläkin välin saa toki valvoa, mutta muissa rakennuksissa tai pihalla, jotta halukkaat saavat nukuttua. Lakanat sinun tulee ottaa itse mukaan. Voit myös ottaa makuupussin, mutta silloinkin sinun täytyy ottaa aluslakana ja tyynyliina. Vaihtoehtoisesti voit vuokrata pyyhe- ja lakanasetin Jokeriposselta. ILTAMENOT Iltamenoissa ei saa nukkua. Nukkumaan voi mennä omaan kotiin tai sitten sovitusti jonkun toisen kotiin.
Miten siivous hoidetaan?


MÖKKIVIIKONLOPPU Siivouksesta ei tarvitse huolehtia, sillä hinta sisältää perussiivouksen. Lähtiessäsi sinun tarvitsee siis vain kerätä omat tavarasi mukaan ja huolehtia, että roskat ovat roskiksessa ja itse käyttämäsi tiskit tiskattuna. Helpoimmalla pääset, kun valmistat ruuan grillissä/mikrossa/uunissa ja käytät talon tarjoamia kertisastioita. ILTAMENOT Päivitetään myöhemmin.
Onko järjestettyyn ohjelmaan pakko osallistua?


Jokainen saa osallistua järjestettyyn ohjelmaan omien kykyjen/halujen mukaan. Ketään ei siis pakoteta osallistumaan. MÖKKIVIIKONLOPPU Mökkiolympialaisiin kannattaa kuitenkin osallistua, sillä kyseessä on huippuhauska turnaus! Sinun ei tarvitse osallistua kaikkiin lajeihin, mutta voittohaaveet voivat lipua kauemmas, mikäli otat miinuspisteitä! Jokaisesta lajista jaossa on sama määrä pisteitä (kulta 3pistettä, hopea 2pistettä, pronssi 1pistettä, muille 0 pistettä). Mikäli et osallistu lajiin, saat yhden miinuspisteen kokonaissaldoon. ILTAMENOT Päivitetään myöhemmin.
Saanko juoda alkoholia ja tupakoida?


Kaikki Jokeripossen toiminta on K18. MÖKKIVIIKONLOPPU Alkoholia saa käyttää kohtuudella. Jos aiheutat humalatilallasi liikaa häiriötä, sinut poistetaan omakustanteisesti paikalta. Jos sinut joudutaan poistamaan paikalta, lunastat automaattisesti porttikiellon myös tuleviin tapahtumiin. Järjestämme myös alkottomia menoja. Sisätiloissa tupakointi on kaikissa rakennuksissa kielletty (myös piharakennukset). Tupakointi siis ainoastaan pihalla paikoissa, joissa siihen varattu tuhkakuppi. Mikäli tupakoi sisätiloissa, veloitetaan siitä 300euroa per tupakoitsija. Tupakan tumppeja ei saa heittää maahan! Huumeet ovat tietenkin täysin kielletty. HUOM! Kävelyetäisyydellä ei ole kauppaa, joten osta tupakat ja mahdolliset saunajuomat etukäteen. ILTAMENOT Päivitetään myöhemmin.
Onko sekasauna? Millaisia pesutilat ja vessa ovat? Entä vaatteidenvaihto?


MÖKKIVIIKONLOPPU Rantamökillä on puusauna ja vesi tulee saunaan järvestä sähköpumpulla, joten vettä ei tarvitse kantaa. Kertakäyttöpeflettejä on talon puolesta. Pyyhkeet on muistettava ottaa itse mukaan! Vaihtoehtoisesti voit vuokrata pyyhe- ja lakanapaketin Jokeriposselta. Sekasaunassa kaikkien tulee pitää uimapukua. Poikien ja tyttöjen saunavuoroilla saa tietenkin valita onko uikkareissa tai nakkena. Päärakennuksessa on lukittava pukuhuone, jossa voi vaihtaa vaatteet rauhassa. Maalaistalolla sekä rantamökillä huussit ovat erillisissä rakennuksissa. Mikäli mielii, saa tietenkin käydä puskapissalla tai puun juuressa, kunhan ymmärtää mennä pihapiiristä tarpeeksi paljon sivummalle! Koska kaivo saattaa tyhjentyä kesällä, maalaistalon vesivessa ja suihku eivät ole käytössä lukuunottamatta käsien- ja hampaidenpesua. Jos sinulla kuitenkin on jokin terveydellinen erityissyy (esim. tikit), ole etukäteen yhteydessä, niin järjestämme sinulle mahdollisuuden peseytyä kaivovedellä. ILTAMENOT Päivitetään myöhemmin.
Tavaroiden säilytys?


MÖKKIVIIKONLOPPU Kaikille on varattu oma kaappi tai vetolaatikko. Osallistujat vastaavat itse omaisuudestaan. Kehotamme jättämään arvokkaimmat helyt kotiin, sillä ne eivät ole mökkeillessä tarpeen. Kännykkä ja lompakko ovat ainoat arvotavarat mitä tarvitset mukaasi ja niitä voit pitää vaikka taskussa, niin pysyvät varmasti tallessa. ILTAMENOT Päivitetään myöhemmin.
Voiko toinen henkilö käyttää lipun puolestani?


Tämä onnistuu. Sinun tulee kuitenkin ilmoittaa uuden osallistujan tiedot meille sähköpostitse vähintään 24h etukäteen. Kun olet saanut meiltä vahvistuksen, homma on ok. Huomaathan, että kaikki toimintamme on K18 ja osa menoista on suunnattu rajatulle ryhmälle (esim. vain naiset, alkottomat ja ikärajalliset menot). Tarkistamme paikalle saavuttaessa kaikkien kuvalliset henkilöllisyystodistukset.
En pystykään käyttämään ostamaani lippua. Saanko rahani takaisin?


!!! Olemme muuttaneet ehtojamme joustamaan koronatilanteen mukaan. Mikäli sairastut, voit perua osallistumisesi omalla ilmoituksella ilman takarajaa, jolloin emme veloita sinulta kuin toimistomaksun 20euroa. Mikäli me Jokeripossella joudumme peruuttamaan viikonlopun siksi, ettei minimiosallistujamäärä tule täyteen, hyvitämme jo maksun suorittaneille 100% maksusta takaisin. !!! --- Kuluttajasuojalain mukaisesti sinulla on oikeus perua etämyynnissä tekemäsi tilaus 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, jolloin sinulle palautetaan maksamasi summa kokonaisuudessaan. Mikäli peruutat osallistumisesi myöhemmin, katso tarkemmat peruutusehdot ylänavigaatiosta kohdasta "ehdot".
Mitä tiedän muista osallistujista?


Jokeripossen ideana on saada aikaan pientä jännitystä, sillä vasta paikanpäällä sinulle selviää, millaisella possella olette liikkeellä! Tutustut todennäköisesti ihmisiin, joihin et olisi muuten ehkä ikinä törmännyt - mikä mieletön mahdollisuus! Parhaassa tapauksessa sinulle jää uusia kavereita matkaan mukaan! Voit osallistua joko soolona tai yhdessä kaverin kanssa! Tiedät myös muista osallistujista sen, mitä tapahtumassa on rajattu. Esim ikäraja, vain sinkuille tai alkoton. MÖKKIVIIKONLOPPU Henkilömäärä riippuu puhtaasti ilmoittautujamäärästä. Maksimimäärä mökkiviikonlopuissa on 12 henkeä ja minimi 5henkeä. Pienemmässä porukassa bonuksena on, että saat tiiviimmän porukan ja tutustuttua syvällisemmin jokaiseen - suuremmassa porukassa taas todennäköisyys kasvaa, että löydät juuri sen kauan kadoksissa olleen sielunsiskosi tai -veljesi! Vaikka mökkikämppiksinä tulee tutuiksi nopeasti, on hommaa vauhdittamassa Jokeripossen mökkimestari, joka järjestää mökkiolympialaiset sekä auttaa asettumaan taloksi. ILTAMENOT Päivitetään myöhemmin.
Mökkimestari? Mitä hän tekee?


MÖKKIVIIKONLOPPU Mökkimestari pyörii paikalla tilanteen mukaan ja hän neuvoo miten mikäkin juttu pelittää. Kokemattomatkin mökkeilijät siis selviävät hyvin, sillä apu on lähellä. Hän on paikalla myös siltä varalta, jos menee sormi suuhun ja tarvitsette jeesiä keksimään kivaa mökkitekemistä. Mökkimestari myös järjestää mökkiolympialaiset ja toimii aktiviteeteissa tuomarina/pisteidenlaskijana. Tärkeänä tehtävänään hän myös auttaa koordinoimaan hässäkkää (arpoo nukkumapaikat jne) ja saapuessanne paikalle järkkää pientä tutustumisohjelmaa, jotta kaikki pääsevät tutuiksi. Mökkimestari majailee yöt toisessa rakennuksessa muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Ideana on, että porukka saa touhuta oman mielen mukaan, mutta tarvittaessa mökkimestari jeesaaa, ettei homma jää jumittamaan. HUOM! Mökkimestari ei ole siivoaja, "hotellityöntekijä" eikä tee asioita mökkeilijöiden puolesta. ILTAMENOT Mökkimestarin sijaan iltamenoissa pyörii seremoniamestari, jonka tehtävät ovat hyvin samantyyppisiä. Päivitetään tarkemmin myöhemmin.
Maksutavat?


Toimitamme laskun sähköpostilla, kun viikonlopun minimi-ilmoittautujamäärä on täynnä. HUOM! Lasku tulee olla maksettuna ennen menon alkamista!
Voinko osallistua yhdessä kaverin kanssa?


Jokeriposse on luotu soolo-osallistujia ajatellen, jotta kaikissa menoissamme olisi mahdollisuus saada uusia tuttavuuksia ja tavata mielenkiintoisia ihmisiä! Jokeripossen ideana on, ettei tarvitse olla riippuvainen siitä, saako kaverin houkuteltua mukaan tai ei! Jos kuitenkin haluat osallistua kaverisi kanssa, sekin sopii loistavasti - tietenkin sillä edellytyksellä, että haluatte molemmat tutustua uusiin ihmisiin!

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

© 2023 by Frais. Proudly created with Wix.com